6 de juny del 2008

CLOENDA TEMPORADA 2007/08

El dissabte 31 de maig, es va realitzar l'acte de cloenda de la temporada.

Després del partit que va jugar l'equip Cadet masculi, els equips van desfilar i es van aliniar a la pista del pavelló poliesportiu; després dels parlaments del Director Tècnic i del President els jugadors van recollir una samarreta conmmemorativa de la temporada i es va engrescar a tots a animar a l'equip junior que es jugava el primer lloc de la classificació, en el partit que es jugava a contnuació, contra el CB Ripoll.
El pavelló era una "olla a presión", el partit no es va decidir fins els ùltims minuts de l'ultim quart, i durant tot el joc es va anar alternant el tanteig a favor d'un i altre equip, sense que cap d'ells s'allunyes amb una clara aventatge. El públic estava boig i hipnotizat amb el partit, que a mes a mes va comptar amb jugades de gran qualitat. Tots dos equips van demostrar el que es pot aconseguir amb disciplina i coratje, al final un seguit de jugades afortunades i una defensa zonal seria i pacient van fer que el C. E Caldes s'imposes al rival per un ajustat tanteig, proclamant-se campions territorials del seu Grup.
Un partit inovidable en l'història del Club.
A les 21:00 a les instal·lacions polivalents un sopar popular va posar el punt final a un dia maravellos.