9 de gener del 2012

AQUAE 35


Aquae  22.05 2011

“É melhor ser alegre que ser triste, alegria é a  melhor coisa que existe, é assim com a luz no coração.Vinicius de Morais/Badem Powell (Samba da bênção)
En la primera temporada que el club configura un equip sènior masculí,  aquest equip ha ascendit a un campionat d’àmbit nacional, la 3ª categoria de la Copa Catalunya; primera vegada en la historia del basquet a Caldes. L’equip que ha aconseguit tan difícil fita, després de quedar campió del Campionat Territorial de Girona, es la evolució en el temps del grup de jugadors que l’any 2004, any de formació del Club, van constituir el primer equip infantil del Club. 

Seguint l’estela dels sèniors, l’equip junior masculí ha quedat 1º classificat del nivell B de Girona, desprès d’una fase final molt disputada, on tots els jugadors han estat fabulosos, perfectes en les seves posicions i en els seus rolls i  l’equip ha demostrat una solidesa i maduresa impressionant.  
Es un orgull i motiu de satisfacció pel Club l’èxit assolit per aquests equips, fruit d’un treball constant on els valors com: la tolerància, el respecte als altres i a les regles, la confiança en un mateix, l’esforç de superació , l’autocrítica, la cooperació, el treball en equip..., han liderat la formació esportiva i han donat com fruit els resultats obtinguts.
En altres categories, l’equip preinfantil masculí del Club, CE CALDES-RICH XIBERTA, a falta de poques jornades per finalitzar la competició, disputa els primers llocs de la classificació del seu grup desprès d’una temporada molt regular. De ben segur que la tècnica individual de molts jugadors d’aquest equip ens proporcionarà, en el futur, equips campions.
 L’equip infantil femení  ha demostrat el que es pot aconseguir si s’està disposat a treballar dur; un equip limitat pel nombre de jugadores ha tingut una progressió excepcional durant la temporada amb una millora del joc que en les darreres jornades que s’ha confirmat amb els resultats del partits, enhorabona jugadores sou fantàstiques.
Els equips cadet i sots 21 masculins han defensat amb dignitat els colors del club en un any en que l’equip cadet ha tingut un nou disseny en la composició del grup i en els que se’ls ha demanat un esforç de grup i lideratge i un sots 21  on el canvi de categoria, la disponibilitat del jugadors i el suport al sènior, han marcat la temporada.  
Una temporada mes que tenim al sac. Quan la començàvem, al setembre de l’any passat, ningú podia imaginar que tindríem els èxits que hem obtingut. La situació econòmica i la pèrdua d’espònsors feia que es demanes un esforç als socis, per tirar endavant el projecte esportiu i ...,  vam aparèixer les persones, les persones amb majúscula, que van dedicar temps i ganes al Bar, al 3x3, a la recerca de col·laboradors, en fi a tot allò que fos necessari.
I els anotadors de taula?, qui no ha fet mai d’anotador no compren la feina i responsabilitat que implica i el que significa pel funcionament de la competició, es una sort comptar amb jugadors que s’impliquen i realitzen aquesta feina imprescindible pel Club, gracies anotadors. Passeu un bon estiu.