25 d’abril del 2011

ARTICLE REVISTA "AQUAE" ( MARÇ 2011)



“Hoy es siempre todavía” Antonio Machado

Basquetmaniatics, quina temporada esportiva i de competició estem gaudint!!!
Tots els equips a ple rendiment i alguns d’ells fent un basquet de cine.
L’equip gran, el Sènior, juga uns partits que sembla que els estiguin retransmetent per TV; passió, lluita, bon rotllo i jugades “apostoflants” fan que cada vegada que anem a veure’ls jugar tornem a casa contents i feliços –Enhorabona nois i moltes gracies-



Els altres equips continuen el seu creixement i la seva maduració, en tots es veu reflectit l’esforç individual i les dinàmica de l’equip, ànim a tots ja arribarà el moment de la collita, i serà fantàstica si cuidem el que hem plantat.

El nombre insuficient de jugadores, en la categoria sènior per afrontar amb garanties la competició ha motivat que a l’inicio de la temporada no s’hagi pogut inscriure l’equip sènior femení a la competició de la secció territorial de LA FEDERACIÓ DE BASQUETBOL a Girona. Malgrat el contratemps les jugadores de la categoria continuen dintre de la practica esportiva. El Club ha facilitat l’entrada a la practica del basquet a les dones de l’entorn del club (mares, exjugadores, familiars...) per que es puguin realitzar entrenaments els divendres amb les jugadores de l’equip sènior, sota la direcció tècnica d’un entrenador qualificat; la resposta ha estat molt satisfactòria.

Aquesta temporada, en dates senyalades en les que hi ha coincidència de partits de diferents categories i amb motiu de generar ingressos i complir amb els pressupostos de club, els diferents equips, per torns, s’estan fent càrrec de la gestió del bar del pavelló. Cada responsable d’equip organitza al grup de socis del seu equip per tal de donar cobertura durant els temps de servei de bar en la data que li ha estat assignada. Com sempre recordem que la col•laboració dels socis en les activitats i propostes es fonamental per la continuïtat del club.

L’afició, els pares, les mares, que continuïn donat exemple d’esportivitat des de les grades, para recolzar als nostres equips i que recordin que per animar-los no cal l’insulto ni la mala actitud, que perjudica la imatge del club, del poble i fa abaixar el cap als jugadors. Qual algú s’escalfa per la tensió del joc o per que creu que l’àrbitre ha nascut per perjudicar a l’equip del seu fil, o quan ja porti una estoneta fent d’entrenador de l’equip a “grito pelao” des de la grada, que recordi que ningú l’impedeix sortir fora a reflexionar i parlar amb els roures.

Felicitar a l’equip tècnic del club per l’excel•lent tasca que esta duent a terme: Josep Mª Jou, Alex Toldrà, Albert Patiño, Encarna Quesada, Sergi Pelaez, Esteve Junqué, Oriol Carreras, Aleix Bayé, Albert Jou
 – Sarava-.

Una abraçada molt forte per la Tere Martin.

copyright foto: Sergi Pelaez Morales